Autismi- ja Aspergerliitto
Tämä on Autismi- ja Aspergerliiton uutiskirje. Uutiskirjeen lopusta löydät linkin, jonka kautta voit muuttaa tilaustietojasi tai halutessasi poistaa itsesi postituslistalta. Uutiskirje lähetetään vain uutiskirjeen tilanneille.

Pixabay

Vammaisten lasten oikeuksien toteutumisessa on paljon parannettavaa

Autismi- ja Aspergerliitto on antanut yhdessä Kehitysvammaliiton kanssa lausunnon lasten oikeuksien toteutumisesta hallituskaudella 2015–2019. Vammaisten lasten oikeuksien toteutumisessa on vielä paljon parannettavaa.

Lue lausunto verkkosivuiltamme >>

Pekka Heikkinen_julkaisu

Tunne autismi -tapahtumassa ohjelmaa koululaisille!

Tunne autismi -tapahtuma järjestetään 25.9. Turussa. Tapahtuma on maksuton koko päivän tapahtuma kaikille autismikirjosta kiinnostuneille.

Autismikirjon pojan isä Pekka Heikkinen kertoo tapahtumassa perheestään ja autismista 5. ja 6. luokkalaisille sekä yläkoulujen oppilaille. Puheenvuorot ovat iltapäivällä kello 13.15 alkaen ja kestävät noin 45 minuuttia.

Ilmoita oma ryhmäsi kuuntelemaan Pekan puheenvuoroa sähköpostitse viivi.tumppila(at)autismiliitto.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tutustu Tunne autismi -tapahtuman ohjelmaan >>

Puhevammaisten päivä, web_banneri

Tule viettämään puhevammaisten päivää 4.10.

Järjestämme yhteistyössä OAMKin kanssa puhevammaisten viikon kunniaksi torstaina 4.10. tapahtuman, johon voit osallistua etäyhteydellä. Päivän aikana pääset kuulemaan kokemuspuheenvuoroja ja ammattilaisten luentoja puhevammaisuudesta.

Lue lisää tilaisuudesta Tikoteekin sivuilta>>

autumn-autumn-colours-bright-756903

Muita koulutuksia ja tapahtumia syksyllä